Sic
Sic duket i njeh gjerat mire ketu duhet te jesh e vjeter ketu.
Po ne Shqiperi Jam lindur...pse mos dukem se kam lindur jashte?
Meqe ra llafi, un jam mashkull jo femer.
Emrin Shqiptar mund te ma therrasesh "Ilir"
Sic
Sic duket i njeh gjerat mire ketu duhet te jesh e vjeter ketu.
Po ne Shqiperi Jam lindur...pse mos dukem se kam lindur jashte?
Gezohem Zoti te bekoje.Me thon te drejten nuk kuptohen shume mire gjerat ne tekst por ka shume Shqiptare qe kan lind jashte pranej po pys.
Edhe cunat a mi qe i kom 16 vjec kan lind ne Amerik dhe nuk din mir Shqip edhe pse jan me 2 prinder Shqiptar.
Te ky forumi kam nja 2 vjet dhe nuk eshte shume ndryshe nga forumet e tjera Krishtere por ambjenti eshte i kendshem dhe anon me shume tek konservativet sese ke liberalet por n'pergjithsi ambjenti eshte i kendshem.
Ka lloj-lloj interpretimesh te Bibles dhe besime por shumica tregojne qe e duan Zotin dhe kjo ka rendesi ne fund se Zoti na shef zemren.
Po Ska rendesi.Meqe ra llafi, un jam mashkull jo femer.
Emrin Shqiptar mund te ma therrasesh "Ilir"
Ti cfare beson?Gezohem Zoti te bekoje.
Zoti eshte dashuri,kjo eshte e vertete.
Jezusin tha ai qe me do urdhrimet e Mia mban.
Sepse ne emer te dashuris bejne shume gjera qe NUK kan lidhje me Fjalen e Zotit.
Ti cfare beson?
Un Jam ndjekesi i Krishtit.Un i kam marr mesimet iniciale tek kisha ortodokse kshu qe aty jam formu si person, por ne fund ne jemi ndjekesit e Krishtit edhe pse ndikohemi nga ambjenti.
Ti Protestant je?
Un Jam ndjekesi i Krishtit.
Zoti NUK formovi donje fe.
E lexon Fjalen e Zotit?
Sorry my brother keeps doing this.President Donald Trump Wants To Fire Greta Thunberg In 2025.
Sorry my brother keeps doing this.
He's a savant no password can keeps him out
It’s cool but I’m curious because this has happened to you like 3 times I think.
Do you live with your brother and share a laptop or do you live in different locations and he knows your password?